Huippukokki Øyvind Næsheim saapuu Tampereelle – ainutlaatuinen illalliselämys Masu Asian Bistrossa
Kansainvälisesti arvostettu huippukokki Øyvind Næsheim saapuu Tampereelle Masu Asian Bistro ravintolaan 28.–29.3.2025. Masu on moderneja, aasialaisen fuusiokeittiön makuja tarjoileva ravintola Tampereen keskustassa.
Vieraileva huippukokki, norjalainen Øyvind Næsheim on tehnyt mittavan uran maailmalla. Hän työskenteli yli 12 vuotta legendaarisen Nobu-ravintolaketjun keittiömestarina Hongkongissa, Pekingissä ja Havaijilla. Palattuaan Norjaan hän perusti KITA-pop-up-ravintolan ja johtaa nyt Stavangerissa arvostettua Déjà Vu -ravintolaa. Øyvind tunnetaan tavastaan yhdistää japanilaiset maut ja pohjoismaiset raaka-aineet.
Nyt Øyvind tuo osaamisensa Suomeen kahden päivän ajaksi ja luo Masu Asian Bistroon ainutlaatuisen seitsemän ruokalajin menukokonaisuuden. Menu on tarjolla vain 28.–29.3.2025 ja sen hinta on 75 euroa.
Serviisissä mukana myös Masun keittiöpäällikkö Mikko Nilosaari, sekä Hongkongin ravintolamaailman huipulla 20 vuoden ajan työskennellyt ja innovatiivisista ruoanlaittotaidoistaan tunnettu Jaakko Sorsa. Jaakon kädenjälki näkyy myös Masun à la carte -listalla, jonka suunnittelussa hän on ollut mukana.